Reageren op een advertentie

Met briefondernummer.nl hebben we een oud concept in een nieuw jasje gehesen. Dus ook het reageren op advertenties hebben we moderner gemaakt. Helemaal anno 2024.

Vroeger schreef men een brief, die ging in een envelop met daarop voldoende porto, die envelop ging dat weer ineen andere envelop en die stuurde men op naar de krant waar de advertentie waarop men reageerde in stond. Een heel gedoe dus. Dat hoeft nu niet meer.

Op ons platform kunt u digitaal reageren op advertenties. Onderaan elke advertentie staat een button met de tekst ‘BRIEF ONDER NUMMER’ met daarachter een getal. Dat getal is het advertentienummer. Als u op de button klikt gaat u door naar een pagina met wat informatie, en onderaan die pagina staat nog een button. Deze heeft de tekst ‘klik hier om door te gaan’.

Vul de gegevens in, en schrijf uw brief.

Wij verzorgen het printen van de brief, en het frankeren en op de post doen daarvan. Deze kosten zou u anders zelf ook maken, dus die kosten berekenen we door aan u. Dus als uw brief af is klikt u op de button ‘uw brief inzenden & afrekenen . Zodra u de kosten heeft voldaan staat uw brief bij ons klaar om te worden verwerkt.

Alle brieven die binnenkomen van maandag tot en met donderdag worden dezelfde dag geprint en op de post gedaan. Brieven die we op vrijdag, zaterdag en zondag ontvangen printen we op maandag en doen die ook op maandag op de post. Brieven die we ontvangen tijdens de feestdagen printen en verzenden we de eerste werkdag daarna.