Advertentie(s) beheren

Uw contactadvertentie wilt u natuurlijk zelf kunnen beheren. Bijvoorbeeld door de tekst aan te passen. Dat kan, en het werkt heel erg eenvoudig. De belangrijkste functies zetten we hier voor u op een rijtje.

Bewerk uw advertentie(s)

Een punt of een komma vergeten, of misschien wel een compleet andere tekst? U heeft het zelf in de hand. Log in op uw account, ga in het menu naar ‘beheer uw advertentie(s)’ en klik daar op. Zodra u dat heeft gedaan verschijnt rechts in beeld een overzicht van de advertenties welke u online heeft staan. Onderaan elke advertentie staan twee buttons, en om uw advertentie aan te passen klikt u op de button ‘aanpassen’. U gaat dan naar het formulier waarmee u uw advertentie heeft opgegeven. Behalve de tekst van uw advertentie kunt u in dit formulier dus ook het adres waarop u uw post wit ontvangen aanpassen of wijzigen.  Bent u klaar dan klikt u op ‘advertentie plaatsen’. De aanpassingen zijn dan meteen doorgevoerd en online te zien. Let wel: afhankelijk van het moment waarop u uw aanpassingen doorvoert kan het tot maximaal een half uur duren voor u de aanpassingen zelf kunt zien. Het aanpassen van een advertentie is zolang u de looptijd niet wijzigt gratis.

Als u uw advertentie aanpast staat die nadat u de aanpassingen heeft doorgevoerd nog steeds op dezelfde plek op onze website. Een aanpassing zorgt er dus niet voor dat u weer bovenaan staat.

Wijzig de looptijd

Als u uw advertentie aanpast kunt u ook weer een looptijd selecteren. Kiest u voor een andere looptijd dan voegt u dagen toe aan het inde van de eerder gekozen looptijd. Bijvoorbeeld: u plaatst op 1 maart een advertentie met een looptijd van 30 dagen, en een week later past u uw advertentie aan en kiest voor een looptijd van 90 dagen. De oorspronkelijke verloopdatum van uw advertentie was dan 30 maart. Dus 30 dagen na plaatsing. Na de aanpassing met de nieuwe looptijd ligt de einddatum 30 dagen plus 90 dagen na plaatsing, dus 120 dagen na 1 maart. En dat is dan 29 juni.

Als u de looptijd wijzigt tellen er dus dagen op bij de originele duur, en gaat u als u uw advertentie weer wilt publiceren door naar het betaalscherm.

Einde looptijd

Tegen de tijd dat de looptijd van uw advertentie haar einde nadert stuurt ons systeem u 7 dagen en 2 dagen voor het verstrijken van die looptijd een herinnering. Ook op de vervaldag zelf ontvangt u een herinnering. Zo kunt u als u dat wilt de looptijd van uw advertentie tijdig verlengen.

Verwijder uw advertentie(s)

Uw contactadvertentie kunt u zelf verwijderen als u dat wilt. Maar let op: u kunt die aktie niet ongedaan maken. Wilt u uw advertentie helemaal anders opstellen dan kunt u beter kiezen voor aanpassen. (zie hierboven). Wilt u uw advertentie wel verwijderen dan gaat u naar uw account, vervolgens naar ‘beheer uw advertentie(s)’ en daarna kikt u onder de advertentie die u wilt verwijderen op ‘verwijderen’. Nadat u daar op heeft geklikt vraagt het systeem u uw keuze te bevestigen, en als u dat doet is de advertentie definitief verwijderd.

Plaats opnieuw

Als uw advertentie is verlopen staat deze niet langer online maar nog wel in uw account. Als u wilt kunt u die advertentie opnieuw plaatsen. Log in op uw account, ga naar ‘beheer uw advertentie(s)’, en in het rechter deel van uw scherm ziet u al uw advertenties. Onder een verlopen advertentie staat een button waarmee u de advertentie opnieuw kunt plaatsen. U kunt kiezen voor dezelfde of een andere looptijd.

Verwijder uw account

Met het oog op uw privacy hebben we het verwijderen van uw account mogelijk gemaakt. Zo kunt u als u dat wilt alle informatie welke wij over u hebben verwijderen. Het verwijderen van uw account werkt heel eenvoudig. Log in op uw account, dan ziet u onderin het menu een link om uw account te verwijderen. Klik op die link, en voer vervolgens als er om wordt gevraagd het wachtwoord van uw account in. Nadat u dat heeft gedaan zal uw account niet langer beschikbaar zijn.

Belangrijk om te weten

Als u een contactadvertentie verwijderd of uw hele account is direct nadat u dat heeft gedaan online niets meer zichtbaar. Maar offline bestaat de data nog wel. Wat u verwijderd wordt als het ware klaargezet om te worden verwijderd, en dat gebeurt definitief als we ons systeem opschonen. Dat doen we elke twaalf uur, en dat gebeurt helemaal automatisch. Afhankelijk van het tijdstip waarop u uw advertentie of uw account verwijderde kan het dus tot maximaal twaalf uur duren voor de verwijderde data ook definitief van onze servers is verwijderd.