Betalen & facturen

Plaatsingskosten & -termijn

Voor het plaatsen van een contactadvertentie op onze website kunt u kiezen uit vier pakketten, elk met een eigen looptijd: 30 dagen, 60 dagen, 90 dagen en 180 dagen. De kosten voor het plaatsen van een contactadvertentie zijn afhankelijk van het door u gekozen pakket. De prijzen worden bij elk pakket genoemd. Er zijn geen meer-, andere of overige kosten.

Betaalwijzen

In ons betaalscherm geven we u verschillende mogelijkheden om uw rekening te voldoen. Naast iDeal kunt u dus ook kiezen voor andere manieren van betalen.

Onbetaalde facturen

Als u bijvoorbeeld uw advertentie aanpast maar de betaling afbreekt dan voegen we de factuur toe aan uw overzicht in uw account. Zo kunt u later de factuur alsnog voldoen, de button daarvoor staat naast de factuur in het overzicht, of u kunt de factuur en daarmee de opdracht verwijderen. Ook hiervoor staat de button naast de factuur in het overzicht.

Ontvanger betalingen

Betalingen welke op deze website worden gedaan voor het plaatsen van advertenties of het inzenden van brieven worden ontvangen door:

Bruijnes Beheer BV
Bargelaan 200
2333CW Leiden.

De gegevens vindt u via deze link.

BTW

Alle op deze website genoemde bedragen zijn inclusief 21% BTW. Op de facturen wordt duidelijk aangegeven welk bedrag aan BTW u heeft voldaan.

Kortingcodes

In geval u beschikt over een geldige kortingscode kunt u deze tijdens het afrekenen gebruiken door deze code in te voeren op de daartoe bestemde plaats. De korting waar u met de code recht op heeft zal direct worden verdisconteerd met het te betalen bedrag, en op de factuur worden vermeld.

Betalingen

Advertenties publiceren we pas nadat betalingen in hun geheel zijn ontvangen. Brieven welke worden ingezonden verwerken we eveneens pas nadat de betaling geheel en volledig is ontvangen.

Wet Koop op Afstand

De contactadvertenties welke op onze website worden geplaatst zijn niet onderhevig aan de Wet Koop op Afstand, en derhalve bestaat er geen bedenktermijn of enig ander recht dat u heeft om af te zien van uw koop. Aankopen op deze website zijn onomkeerbaar.

Geen restituties

Met het plaatsen van uw advertentie op onze website beperkt onze verplichting zich jegens u slechts tot het publiceren van de door u samengestelde advertentie, waarbij u bij het voor de door u voor uw advertentie gekozen looptijd is verstreken verwijderen van uw advertentie geen enkel recht heeft op restitutie van de betaalde som of enig deel daarvan.

Facturen voor plaatsingskosten

De facturen voor het plaatsen van een advertentie of het verlengen van de looptijd daarvan alsook de facturen voor het opnieuw plaatsen van een advertentie zijn te vinden in uw account. Ook zal elke factuur u afzonderlijk per email worden toegezonden als bijlage in .pdf.

Facturen voor verzonden brieven

Facturen voor brieven welke u instuurt als reactie op een contactadvertentie worden u per email toegezonden, en worden niet gekoppeld aan uw account.  Bent u een factuur kwijt en wilt u van ons een kopie ontvangen dan kunt u deze aanvragen via ons contactformulier.

Heeft u vragen?

Indien u vragen heeft met betrekking tot een factuur of een betaling verzoeken wij u gebruik te maken van ons contactformulier. Bij administratieve vragen kunnen we u alleen een antwoord geven indien u ons de laatste acht leestekens geeft van de transactiecode welke op de email waarmee we een betaling bevestigen te vinden is.