Contactadvertenties horen al sinds de eerste in 1695 verscheen tot de best gelezen advertenties wereldwijd. En ook niet onbelangrijk: contactadvertenties hebben bewezen te werken. Ook nu nog vormen ze voor heel erg veel mensen een prima alternatief voor platforms zoals bijvoorbeeld Tinder, Lexa en dergelijke. De voornaamste reden? Een contactadvertentie is extreem discreet.

Naast de groep adverteerders is er ook een enorme groep die de advertenties leest. Op zoek naar de leukste, grappigste, vreemdste, meest bizarre, romantische en obscure advertenties. Die groep is ronduit enorm, en zo bereiken we een hele mooie dwarsdoorsnede van ‘de markt’. Een prima reden om te adverteren op ons platform.

We vertonen banners in drie formaten op niet-mobiele schermen, terwijl we voor mobiele schermen hebben gekozen voor banners in het formaat 300 x 250. Zo is elke vertoonde banner optimaal te bekijken en sorteert elke impressie het best mogelijke effect.

Elke banner op onze website rouleert over alle voor dat formaat banner beschikbare posities binnen ons platform. Zo komt ook uw banner overal in beeld en zijn er geen voorkeursposities.

Banner 728 x 90
Met een leaderboard bovenaan elke pagina en elk bericht valt u op niet-mobiele schermen behoorlijk op. Dit formaat banner vertonen we uitsluitend op niet-mobiele schermen, en staat altijd bovenaan.

Banner 600 x 200
Deze banner staat onderaan elk nieuwsbericht op ons platform, op een plek waar de banner altijd in beeld komt. Door het formaat van de banner is het een zeer goede blikvanger met een overwegend zeer goede CTR.

Banner 300 x 250
De banner die letterlijk op elke plek te vinden is, dankzij een goed formaat altijd optimaal oogt en behalve in de sidebar op niet-mobiele schermen op elk mobiel toestel overal kan verschijnen. Het echte werkpaard onder de banners.

Tarieven 2022
Banners vertonen we op basis van zowel CPM als CPC. Ongeacht het gekozen formaat banner bedragen de kosten € 0,15 per klik of € 6,00 per 1.000 impressies. Genoemde tarieven zijn exclusief BTW.

Als alternatief kan er worden gekozen voor adverteren op jaarbasis, waarbij er geen beperkingen gelden ten aanzien van het aantal vertoningen en/of het aantal in die tijd gegenereerde kliks.  Het tarief voor adverteren per jaar bedraagt 1.800 euro exclusief de BTW. Dat is nog geen vijf euro per dag.

Minimum order
Adverteren op ons platform is mogelijk vanaf 300 euro exclusief de BTW, wat overeenkomst met 2.000 kliks of 50.000 impressies. Na het plaatsen van uw advertentie zenden wij u een factuur met het verzoek deze te voldoen binnen acht dagen netto.

Goede doelen
Charitatieve instellingen kunnen gratis adverteren op ons platform, waarbij we opmerken dat het aan de redactie is te bepalen welk goed doel wanneer de ruimte krijgt. Per doel draait een banner gedurende maximaal 30 dagen mee in ons systeem.

No cure no pay verkopen
Afhankelijk van hetgeen u verkoopt en of u een affiliate-programma heeft waarop we ons rechtstreeks en dus zonder derden kunnen aansluiten behoort het verkopen op basis van no cure no pay zeker tot de mogelijkheden. In ruil voor een vast bedrag per verkoop of een percentage van de via ons gerealiseerde verkopen zorgen wij dat we u netwerkbreed promoten. Wij de reclame, u de rest. Samen staan we altijd sterker.

Zelf regelen
Al uw advertenties en campagnes kunt zelf 24/7 managen, en ook de statistieken kunt u via uw persoonlijke dashboard inzien wanneer u dat wilt. Zo houdt u grip op uw budget, en kunt u uw banner wisselen wanneer het u uitkomt. Elke adverteerder krijgt toegang tot een eigen dashboard.

Helpdesk
Komt u er zelf even niet uit? Het kan gebeuren. Daarom hebben we zeven dagen per week onze helpdesk paraat staan, zodat we u snel van de juiste oplossing kunnen voorzien.

Klachten?
Jammer, maar daar doen we niets mee. Waarom zouden we een discussie over een klacht aangaan? Zonde van onze tijd, en zonde van de uwe. Dus brengt een campagne u niet wat u er van mocht verwachten? Neem dan even contact op. Dan plaatsen we diezelfde campagne kostenloos nogmaals. Tenminste: als het een campagne op basis van dagen of CPM was. Op een campagne op basis van CPC is de score immers altijd honderd procent. Maar over het algemeen geldt dat wij pas tevreden zijn als u het ook bent.

Meer weten?
Neem gerust eens contact met ons op.