Adverteren

Met uw advertentie op onze website bereikt u een breed, gevarieerd publiek. Vrijwel elke doelgroep in de leeftijd tussen de 18 en 75 jaar bezoekt met de nodige regelmaat onze website. Soms om alleen maar advertenties te lezen, en soms om actief op zoek te gaan naar een nieuwe partner.

Advertenties plaatsen we:

-1-: op basis van een CPM-tarief. Het tarief voor 2021 is daarbij vastgesteld op € 4,50 exclusief de BTW, bij een minimum ordergrootte van 100.000 impressies ad 450 euro excl. BTW.

-2-: op basis van een CPC-tarief. Het tarief voor 2021 is daarbij vastgesteld op € 0,15 exclusief de BTW per klik, bij een minimum ordergrootte van 2.500 kliks ad 375 euro excl. BTW.

Elk formaat banner rouleert over de gehele website langs alle voor dat formaat beschikbare posities. Op mobiele schermen vertonen we geen banners in de formaten 728 x 90 en 300 x 400, maar vervangen deze door een banner in het formaat 300 x 250.

Ons systeem is zo ingericht dat advertenties welke binnen een pagina worden geladen altijd direct in beeld zijn. Er worden dus geen banners geladen welke na scrollen pas in beeld komen. Zo worden er geen ongetoonde banners als impressies doorberekend.

Adverteerders ontvangen dagelijks een overzicht van de voortgang van hun campagne, en krijgen direct toegang tot het systeem waar men zelf campagnes kan wijzigen, pauzeren, intensiveren, et cetera.

Voor nieuwe relaties geldt dat de eerste order bij vooruitbetaling dient te worden voldaan, vervolgorders en orders van reeds bekende relaties factureren wij na plaatsing met een betaaltermijn van 30 dagen netto.

Meer weten? Neem dan gerust eens geheel vrijblijvend even contact met ons op.