Een advertentie plaatsen

Een contactadvertentie plaatsen gaat heel erg gemakkelijk. Log in op uw account, en selecteer in het menu van uw account ‘beheer uw advertentie(s)’. Rechts bovenaan in beeld verschijnt dan de button ‘klik hier om (nog) een advertentie te plaatsen’. Als u op die button klikt gaat u automatisch door naar het formulier.

Kies een looptijd, vul de gevraagde gegevens in, en als u alles heeft ingevuld en uw advertentie naar wens is klikt u onderaan op ‘advertentie plaatsen’. Zodra u dat heeft gedaan neemt het systeem u mee naar de betaalpagina. Zodra u de betaling heeft voldaan staat uw advertentie direct online.

Meer dan één advertentie?

Wilt u meerdere advertenties plaatsen dan mag dat. Ons advies daarbij is wel om niet teveel advertenties te plaatsen. Met twee of drie advertenties kunt u wat variëren met de tekst om te bekijken wat goed werkt. Plaatst u meer advertenties dan haalt u daar geen echt voordeel meer uit. Het kost u alleen maar meer geld, terwijl u er met één advertentie ook voor kunt kiezen regelmatig de tekst aan te passen.

Let op: ons systeem draait op een caching-systeem dat bekeken inhoud ‘onthoudt’. Zo draait de website sneller, maar het heeft als nadeel dat het tot een half uur kan duren voor u zelf uw advertentie kunt bekijken.