Een advertentie plaatsen

Een contactadvertentie plaatsen gaat heel erg gemakkelijk. Klik in het hoofdmenu op ‘contactadvertentie plaatsen’. Zodra u dat heeft gedaan stuurt het systeem u naar de pagina waar u kunt inloggen op uw account of, als u die nog niet heeft, een account kunt aanmaken. Zodra u bent ingelogd gaat u automatisch naar de pagina waar u uw advertentie kunt invoeren.

Kies een looptijd, vul de gevraagde gegevens in, en als u alles heeft ingevuld en uw advertentie naar wens is klikt u onderaan op ‘advertentie plaatsen’. Zodra u dat heeft gedaan neemt het systeem u mee naar de betaalpagina. Zodra u de betaling heeft voldaan staat uw advertentie direct online.

Tip: kijk ook even of er een kortingcode beschikbaar is, deze kunt u altijd vinden via deze link.

Meer dan één advertentie?

Wilt u meerdere advertenties plaatsen dan mag dat. Ons advies daarbij is wel om niet teveel advertenties te plaatsen. Met twee of drie advertenties kunt u wat variëren met de tekst om te bekijken wat goed werkt. Plaatst u meer advertenties dan haalt u daar geen echt voordeel meer uit. Het kost u alleen maar meer geld, terwijl u er met één advertentie ook voor kunt kiezen regelmatig de tekst aan te passen.

Let op: ons systeem draait op een caching-systeem dat bekeken inhoud ‘onthoudt’. Zo draait de website sneller, maar het heeft als nadeel dat het tot een half uur kan duren voor u zelf uw advertentie kunt bekijken.