Overige informatie

U zit nergens aan vast

Als u een advertentie op onze website plaatst of een brief via onze website verstuurt verplicht dat u tot niets. We zenden u geen nieuwsbrieven, of andere berichten waar we uw toestemming niet voor hebben. Alle betalingen zijn eenmalig, en advertenties worden niet automatisch verlengd.

Discretie

Als u gebruik maakt van onze diensten gaan wij vertrouwelijk met uw gegevens om. Deze gegevens gebruiken we voor geen ander doel dan het aan u kunnen doorzenden van voor u binnenkomende brieven of het met u communiceren inzake uw advertenties, betalingen et cetera. Wij stellen geen gegevens beschikbaar aan derden, noch tegen betaling noch om niet, en de personen welke toegang hebben tot uw gegevens gebruiken die slechts indien nodig en altijd slechts in de relatie tot het verwerken van aan advertentie gerelateerde zaken en/of het printen en verzenden van post.

Reclame op onze website

De reclame op onze website hebben we nodig om de kosten van ons platform te helpen dragen. Ons verzoek: bekijk eens wat men u te bieden heeft, en plaats waar mogelijk uw bestellingen bij onze adverteerders.

Heeft u vragen?

We zijn er graag voor u, dus als u een vraag heeft waarvan het antwoord niet op deze website te vinden is dan horen w graag van u. We verzoeken u wel om in dat geval gebruik te maken van ons contactformulier dat u kunt vinden via deze link.