Een origineel cadeau!

Pinterest Hidden Image

In Nederland zijn elke dag weer zo rond de 8.200 singles jarig. Dat betekent dat er elke dag voor die 8.200 singles een leuk cadeautje moet worden geregeld. En natuurlijk hebben wij wel een suggestie.

Want wat is er leuker dan het cadeau doen van een contactadvertentie? Al vanaf slechts € 14,95 heeft u een cadeau dat hartstikke origineel is, dat u binnen een paar minuten vanuit uw luie stoel kunt regelen en waar de ontvanger zeker plezier van zal hebben. Wie weet hoeveel reacties zo’n advertentie gaat opleveren.

Een advertentie voor iemand anders plaatsen werkt heel eenvoudig. We zetten de stappen voor u op een rijtje.

Maak een account aan

Om een advertentie te kunnen plaatsen heeft u een account nodig. Een account aanmaken kost u niets en verplicht u ook tot niets. U zit dus nergens aan vast. Een account aanmaken doet u via deze link.

Stel de advertentie op

Heeft u een account aangemaakt dan kunt u een advertentie plaatsen. Kies in het hoofdmenu voor ‘contactadvertentie plaatsen’, en log vervolgens in op uw account. U krijgt dan het formulier te zien waarmee u uw advertentie kunt opgeven. Vul op deze pagina de gegevens n van degene voor wie de advertentie bedoeld is. Zo kunnen we er voor zorgen dat de post die naar aanleiding van de advertentie binnenkomt naar de juiste persoon wordt doorgezonden. 

Afrekenen

Is uw advertentie klaar dan kunt u deze afrekenen door onderaan te klikken op de button ‘advertentie plaatsen’. U komt dan in een nieuw scherm waar u uw eigen gegevens invoert zoals u deze op de factuur wilt hebben staan. Kies daarna de betaalmethode van uw voorkeur. Nadat u heeft afgerekend sturen wij u per email de factuur toe. Na ontvangst van uw betaling staat de advertentie direct online. De tekst en overige gegevens kunt u overigens op elk gewent moment aanpassen.

Onze tip…

Houdt het gezellig. Zowel voor degene voor wie de advertentie is als voor degenen die de advertentie lezen. Immers: als iemand op de advertentie reageert gaat die persoon er natuurlijk wel van uit dat de advertentie een beetje past bij de persoon waar het over gaat. En dat levert uiteindelijk meer reacties op.