Wilt u een brief versturen?

Heeft u een advertentie gevonden welke u aanspreekt en wilt u er op reageren?

Dat kan op twee manieren: per email of per gewone post. Het snelst en gemakkelijkst werkt het verzenden per email. U kunt uw brief volledig digitaal invoeren, en wij verzorgen de rest.

Klik hier voor de uitleg

Per post kan natuurlijk ook.

Dat gaat ook heel eenvoudig, maar we verzoeken u wel om de stappen hieronder precies te volgen.

-1-: Schrijf een mooie brief. Hoe overbodig het ook lijkt: een goede brief doet wonderen en is de moeite van het schrijven dubbel en dwars waard.

-2-: Doe uw brief in een envelop en plak deze dicht.

-3-: Schrijf midden op de voorzijde van de envelop het nummer van de advertentie waar u op reageert. Als u het nummer op deze plaats schrijft kunnen wij er een adresstikker overheen plakken. Dat is wel zo discreet voor de ontvanger.

-4-: Schrijf op de achterzijde op de klep uw eigen postcode en huisnummer: Bijvoorbeeld 1234AB 58.

-5-: Plak een postzegel op de envelop.

-6-: Stop nu deze envelop in een tweede envelop, en adresseer deze aan ons:

BON Media BV
Bargelaan 200
2333CW Leiden.

-6-: Frankeer ook deze envelop, en doe hem op de post.

BELANGRIJK:

Brieven waarop geen advertentienummer is vermeld, en onvoldoende gefrankeerde brieven kunnen we niet doorzenden en zullen door ons aan u worden geretourneerd of, bij gebrek aan een retouradres, door ons worden vernietigd. 

Na ontvangst van uw brief sturen wij deze door aan de ontvanger. Over ontvangen en verzonden correspondentie kunnen wij geen mededelingen doen aan derden. Brieven welke we op zaterdag en zondag ontvangen gaan op de eerstvolgende maandag op de post. Op zon- en feestdagen zenden we geen post door en is ons kantoor gesloten. Bij grote drukte, overmacht et cetera kan het doorzenden van brieven enige vertraging oplopen.