U kunt op twee manieren reageren op een advertentie: digitaal, en per post. Digitaal is snel en comfortabel, per post is traditioneel en discreet. We leggen hieronder de beide manieren van reageren graag aan u uit.

Digitaal reageren: snel en makkelijk

Veruit de makkelijkste manier om te reageren is digitaal. U kunt dan gebruik maken van ons formulier om een brief in te zenden. U vult uw persoonlijke gegevens in (zo kunnen wij u berichten als uw brief onverhoopt retour komt of om een andere reden niet kan worden afgeleverd) en u vult in voor welke adverteerder de brief bedoeld is. Dat doet u door te kijken naar het nummer dat achter BRIEF ONDER NUMMER staat.

In het laatste vak schrijft u uw brief. Voor digitaal ingezonden brieven geldt een minimum lengte van 250 leestekens, en een maximum van 5.000 leestekens. Alle ruimte dus voor een mooie brief.

Nadat wij uw inzending hebben ontvangen printen wij uw brief, adresseren deze en doen deze binnen uiterlijk twee werkdagen op de post naar de ontvanger. Wij brengen hiervoor wel de kosten van het printen, de enveloppe en de portokosten in rekening. Dat zijn kosten die u ook zou maken als u per post (zie hieronder) zou maken.

Een foto uploaden en laten printen is mogelijk tegen meerprijs. In dat geval kunt u aan het formulier een .jpg, .jpeg of .png bestand toevoegen dat wij dan voor u op fotopapier uitprinten en meesturen met uw brief.

Let op: als u uw brief digitaal instuurt wordt deze geprint door een van onze medewerksters die mogelijk kennisnemen van (een deel van) de inhoud van uw brief. Hoewel alle inkomende post met de grootst mogelijke mate van zorgvuldigheid en discretie wordt omgeven vinden wij het belangrijk u hierop te attenderen.

Het formulier om digitaal te reageren kunt u vinden via
deze link.

Na het voldoen van de kosten stuurt ons system u een bevestiging met daarbij een link naar de factuur. Het tarief voor het doorzenden van uw brief is ongeveer gelijk aan wat u zelf kwijt zou zijn aan de hieronder genoemde manier van reageren: per post.

Per post: dé manier voor velen

Als u digitaal reageert printen wij uw brief uit, en misschien vindt u het niet zo prettig als iemand kan zien wat u schrijft. In dat geval is reageren per post dé manier om uw reactie volledig discreet bij de ontvanger te krijgen.

Schrijf uw brief, doe deze in een enveloppe en plak er voldoende porto op. Schrijf op de klep van de enveloppe uw postcode en huisnummer zodat we uw brief kunnen retourneren indien deze onbestelbaar is. Schrijf midden op de voorzijde van de enveloppe het nummer van de advertentie waar u op reageert. Dat nummer staat direct achter BRIEF ONDER NUMMER.

Doe nu de enveloppe met uw brief in een iets grotere enveloppe, en adresseer deze aan:

BON Media BV
Zeger de Moorstraat 56
2203EV Noordwijk.

Frankeer de enveloppe en doe deze op de post.

Na ontvangst van uw brief zenden wij deze binnen uiterlijk twee werkdagen door aan de ontvanger.