Een contactadvertentie plaatsen als cadeautje voor een single? Dat is honderd procent origineel en hartstikke leuk. Zet een advertentie online, vraag al je kennissen, familieleden en vrienden om de advertentie via sociale media te delen en voor nog geen vijftien euro heb je zelf al een behoorlijke hoeveelheid voorpret. En wie weet wat er van komt.

Wil je een advertentie voor iemand anders plaatsen? Dan hebben we een paar tips.

naw-gegevens

De brieven die op de advertentie binnenkomen moeten direct bij degene voor wie je de advertentie plaatst binnenkomen. Vul dus zijn of haar naam, adres, postcode en woonplaats in.

email en telefoon

Ons systeem stuurt nadat een advertentie is geplaatst een email met een bevestiging en een factuur naar het opgegeven emailadres. Mag degene voor wie je de advertentie plaatst (nog) van niets weten gebruik dan je eigen emailadres.

Het telefoonnummer gebruiken we als er iets is om degene die de advertentie heeft geplaatst te contacten. Ook hier adviseren we je eigen telefoonnummer te gebruiken.

de tekst

Hier is de tip om iemand niet voor joker te zetten of te kwetsen, en er rekening mee te houden dat wie op de advertentie reageert er van uitgaat dat de persoon achter de advertentie is zoals die wordt beschreven. Dus maak er wel wat moois van…

KLIK HIER OM EEN CONTACTADVERTENTIE TE PLAATSEN