Lekker online bijverdienen?

Zoek jij een manier om online wat extra’s te verdienen? Dat is eenvoudiger dan je denkt. Als je het een beetje handig aanpakt kan je al snel behoorlijk wat bijverdienen met het delen van linkjes via Facebook, Twitter et etera.

Met onze website hebben we een oud concept nieuw leven ingeblazen: de contactadvertentie. Je zou zeggen dat in deze tijd alle soorten van dating wel online verlopen, maar niets is minder waar. Integendeel zelfs. Nederland telt ongeveer drie miljoen alleenstaanden, en meer dan 60% wil absoluut niet met een foto online en al helemaal niet met allerlei persoonlijke gegevens. Dat zijn dus bijna twee miljoen mensen.

Met briefondernummer.nl hebben wij de meest discrete manier van contact leggen. De advertenties die vroeger in de krant stonden staan nu online. En met een markt van twee  miljoen mensen gaan we hier met jouw hulp een enorme hit van maken.

Onze doelgroep? Dat is eigenlijk iedereen. Van jong tot oud, en van rijk tot arm. In elke mogelijke doelgroep zitten mensen die op zoek zijn naar een partner. Iets anders gezegd: één op de zes volwassenen valt binnen de groep van zes miljoen personen. En dat zijn er dus heel erg veel.

Als je je registreert krijg je een eigen link die je kunt gebruiken om onze website te promoten. Deel jij die link en zet iemand een advertentie online dan is 45% van wat die persoon betaalt voor jou. Zet iemand een advertentie voor een maand online dan levert dat al € 4,48 op, maar gaat een advertentie drie maanden online dan is dat al ruim dertien euro.

Als je elke dag drie advertenties deelt via de sociale media dan deel je al honderd advertenties per maand. Door elke dag te kiezen voor de meest romantische, grappige, vreemde of opmerkelijke advertenties weet je zeker dat anderen ze ook weer delen. Zo kan jouw linkje al heel erg snel een heel erg groot bereik hebben. En iedereen die via jouw linkje bij ons komt en een advertentie plaatst is kassa.

Natuurlijk kan je ook overal waar het maar kan online gratis advertenties plaatsen, je kan vrienden en familie vragen om je te helpen je links te delen, en ook op allerlei lokale websites kan je je link neerzetten. Hoe meer links, hoe meer kans op inkomsten.

Na registratie kan je in je persoonlijke dashboard je eigen link vinden, en allerlei tips hoe je je link het beste kan verspreiden. Ook zie je daar wat je al verdient hebt, want daar draait het allemaal om.

Bij registratie krijg je van ons alvast tien euro tegoed cadeau. Zo is je registratie dus nooit voor niets. En heb je hulp nodig om goed te scoren? Via onze helpdesk zorgen wij er voor dat ook jij altijd vooruit kan.

Registreren?

Klik dan op deze link
link tijdelijk buiten gebruik wegens onderhoud, onze excuses voor het ongemak