Extra opvallen?

U kunt uw advertentie meer laten opvallen door te kiezen voor de toevoeging van een achtergrondkleur. Deze optie is uiteraard niet verplicht, maar met een extra kleurtje valt uw advertentie wel meer op en wordt deze over het algemeen ook beduidend vaker bekeken.

Wilt u gebruik maken van deze optie dan kunt u dat doen voor zeven, veertien of dertig dagen. De lijst met opties en de daaraan verbonden kosten krijgt u te zien nadat u de tekst van uw advertentie heeft ingevoerd. Ziet u een optie welke u wilt gebruiken dan verrekent het systeem de daaraan verbonden kosten direct door.

Na afloop van de gekozen periode verwijdert het systeem de achtergrondkleur en de border, en staat uw advertentie de rest van de door u gekozen looptijd als

Tip:

Als er in de categorie waarin u uw advertentie wilt plaatsen al veelgebruik wordt gemaakt van extra kleuren kunt u er beter voor kiezen dit niet te doen. Als teveel mensen proberen op te vallen met een advertentie valt u dan immers niet meer op. En dat is dan zonde van uw geld.