Reageren per email?

Binnenkort kunt u ook per email reageren op een advertentie. U mailt ons uw brief, en wij printen deze uit en zorgen dat de brief wordt doorgezonden naar de ontvanger per reguliere post. Zo blijft het concept van onze website hetzelfde, maar maken we het voor u wel een stuk gemakkelijker. Zodra u een advertentie leest waar u op wilt reageren kunt u meteen een mooie brief schrijven. We brengen voor deze dienst wel de postzegel, de envelop en het printen in rekening. Dat zijn kosten die u anders ook zou hebben. Zodra deze dienst beschikbaar is leest u het via deze link.
Read more about Reageren per email?
  • 0

Tijdelijk helemaal gratis

Tot 1 april aanstaande kost het online plaatsen van een advertentie u helemaal niets. Alle reden dus om nu eens te proberen of een contactadvertentie ook voor u werkt. En waarom ook niet? Al sinds 1797 hebben con­tact­ad­ver­ten­ties heel erg veel mensen bij elkaar gebracht, en het is nog steeds één van de meest discrete manieren om op zoek te gaan naar een partner. Een gratis advertentie plaatsen kost u niet alleen niets: het verplicht u ook tot niets. U ontvangt geen reclame, geen nieuwsbrieven of andere opdringerige berichten. U ontvangt alleen waar het om gaat: reacties op uw advertentie. Doen? Klik hier en ga van start.
Read more about Tijdelijk helemaal gratis
  • 0

Bloemetje sturen?

Ziet u een advertentie staan die u echt aanspreekt en wilt u meteen al een onuitwisbare indruk maken? Hoe leuk is het dan om nog voor uw brief er is alvast een bloemetje te sturen. Of een paar dagen nadat u uw brief verzonden heeft. Binnenkort is ook dit mogelijk. Net als bij het telefonisch opgeven van een advertentie sturen wij u een betaallink, en wij regelen de rest. Ook voor deze service geldt: let op onze website.
Read more about Bloemetje sturen?
  • 0